Menu

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij het Rode Kruis afdeling Rhenen? Leuk, want wij zijn op zoek naar jou. Ben je in het bezit van een EHBO diploma en werk je graag met mensen, neem dan contact op met ons op. Stuur een email met motivatie naar info@rodekruisrhenen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Onze vrijwilligers worden op diverse evenementen ingezet. Daarbij kan je denken aan de motorcross, de Cuneradag, 4 mei op de Grebbeberg en niet vergeten, tijdens de Rijnweek. Een afwisselende hobby waar je op verschillende plekken komt. En dit alles met één doel: mensen helpen daar waar nodig is.

Als je besluit om vrijwilliger te worden, dan wordt er van je verwacht dat je minimaal 30 uur per jaar je inzet voor het Rode Kruis afdeling Rhenen. In ruil daarvoor krijg je van ons een setje kleding en worden er gratis herhalingslessen aangeboden. Als je deze volgt, blijf je helemaal op de hoogte en leer je telkens wat bij.

Er zijn verschillende mensen lid van het Rode Kruis Afdeling Rhenen. Jong of oud, iedereen is welkom. Je zult je er snel thuis voelen!